× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus
Szállás-Görögország.hu

Szállás Görögország szálláskereső portál

Üdvözöljük a Szállás-Görögország.hu szálláskereső portálon! Görögország – a nemzetközi turizmus egyik fellegvára – tengerparti üdülésre kiválóan alkalmas, jelentősek a kultúrtörténeti emlékei és még felfedezetlen természeti értékek is vannak. Görögországban rengeteg látnivaló várja az odalátogató turistákat. Látogasson el Görögországba, ismerje meg a görög kultúrát, nyaraljon a görög szigetek kiváló adottságú tengerpartjain, utazzon el Kréta, Rodosz, Korfu szigetére! Nyaralásához a megfelelő szállás portálunkon könnyen megtalálható, válogasson az olcsó szállások, szállodák, vagy apartmanok akciós szállásajánlatai közül!

Görögország főbb turisztikai célpontjai:

Pireusz, Epidaurosz, Korinthosz, Mükéné, Olümpia az ókori olimpiai játékok színhelye illetve névadója, Mithrász városa a Taigetosz-hegységben, Lousziosz-szurdok, Peloponnészosz-félsziget, Korinthoszi-csatorna, Delphoi, Théba, Meteorák, Pilion-félsziget, Pindosz-hegység két nemzeti parkja, Chalkidiki-félsziget, Thesszaloniki Görögország második legnagyobb városa, Olimposz az istenek egykori lakóhelye. Krétán a Szamária szurdok, Knósszosz romjai. A Jón-szigetek régióban Korfu szigete, Zakynthosz, Keffallínia, Lefkász és Ithaki. Az Égei-szigetek régióban Akrotiki romváros, Szantorini, Rodosz a legnagyobb sziget a török partokhoz közel. Makedónia régióban Szamothraki sziget.

Szállás Görögország nagyobb városaiban:

Szállások a görögországi szigeteken:

Szállások Görögország összes településén: